VVV Inspiratiepunt Goeree-Overflakkee in Ouddorp sluit deuren

In lijn met en op advies van VVV Nederland wordt het VVV Inspiratiepunt Goeree-Overflakkee alsnog tot nader order gesloten. Wij zetten de gezondheid van bezoekers en medewerkers voorop en informeren bezoekers graag tijdelijk via andere communicatiekanalen. Kijk voor informatie over vrijetijdsbesteding op www.vvvgoeree-overflakkee.nl of (vanaf 1 april) op www.blauwestapper.nl. Zoek je contact met onze medewerkers, dan kan dit via de mail op info@vvvgoeree-overflakkee.nl en info@eilandmarketing.com of telefonisch op 0187-681789.
Uiteraard hopen wij weer snel bezoekers in ons VVV Inspiratiepunt te verwelkomen!
Namens Team Eilandmarketing en het VVV Inspiratiepunt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *