Attracties VERDERWEG

Vanuit Ouddorp kun je gemakkelijk uitstapjes naar diverse attracties maken.

Attractiepark Duinrell

Kom voor een onvergetelijk dagje uit naar Attractiepark Duinrell in Wassenaar. Voel de spetters van de Splash, zweef door de lucht in de Aqua Swing, tol rond in de Mad Mill en geniet in de vele andere spannende attracties. Voor de kleintjes is er de indoorspeeltuin Rick`s Fun Factory! Nog meer vermaak is er voor de kleintjes in Wonderland, de Locomotion en de vele leuke kindershows.

Adres

Vakantie- en attractiepark Duinrell
Duinrell 1
2242 JP  Wassenaar
Tel: +31 70 5155255

 

Diergaarde Blijdorp

Diergaarde Blijdorp is een dagje uit. Een dag waarbij je ondergedompeld wordt in het dieren- en plantenleven uit de hele wereld. Een ontdekkingsreis vol onverwachte ontmoetingen. 

Adres

Diergaarde Blijdorp
Blijdorplaan 8
3041JG Rotterdam
Tel: +31 10 4431495

Efteling

De Efteling werd op 31 mei 1952 officieel geopend. Met name Pieck zorgde voor de feeërieke sfeer die de Efteling kenmerkt. Deze wordt tot op de dag van vandaag gekoesterd en bewaakt. In de decennia die volgden, groeide ‘de Efteling’ uit tot ‘de Wereld van de Efteling’. De sprookjesachtige wereld van de Efteling is niet alleen terug te vinden in het attractiepark maar komt ook tot uiting in de bijeenkomsten en evenementen voor de zakelijke markt. Bovendien produceert de Efteling eigen televisieseries en -programma’s zoals Sprookjesboom, Sprookjes en TiTaTovenaar.

Adres

Efteling
Europalaan 1
5171 KW  Kaatsheuvel
Tel: +31 416 288111

Deltapark Neeltje Jans

Een leuk park gelegen halverwege de Deltawerken de Neeltje Jans is Zeeland. De deltawerken zijn beroemd in de wereld en gebouwd na de Watersnoodramp van 1953. In dit park kun je alles leren over het hoe en het waarom. Verder is er een aquarium, een zeehondenshow, een waterpark en nog veel meer leuks. Kijk op de website voor aanvullende informatie.

Deltapark Neeltje Jans

Faelweg 5
4354 RB Vrouwenpolder

Telefoon: +31 111 655 655