Kees Voogd neemt na 62 jaar afscheid van Brassband Concordia

OUDDORP – Na een lidmaatschap van 62 jaar bij Brassband Concordia, heeft Kees Voogd besloten te stoppen met het bespelen van zijn geliefde Euphonium.

Kees is in 1955 begonnen als pistonblazer bij, toen nog, fanfare Concordia. Na een aantal jaren de kleine trom te hebben bespeeld, is Kees weer gaan blazen op de Euphonium. Dit instrument heeft hij tot op heden met plezier bespeeld.

Na lang nadenken heeft Kees de beslissing gemaakt om te stoppen bij Brassband Concordia. “Makkelijk was het niet,” gaf hij aan. Kees heeft veel voor onze vereniging betekent. Naast dat hij in 1969 drumband ‘Avec Esprit’ heeft opgericht, is hij een aantal jaren voorzitter geweest van de vereniging. Kees is al deze jaren met plezier actief lid geweest van de vereniging en hij heeft zich altijd ingezet bij de diverse activiteiten en concerten die worden georganiseerd.

Afgelopen zaterdag 2 maart heeft Brassband Concordia hem verrast met een mini-concertje voor zijn huis. Daarna werd er genoten van een heerlijk diner bij de Keulse Pot. Door middel van een gedicht is de muzikale carrière van Kees weergegeven in een notendop. Tot slot werd de gezellige avond en daarmee het lidmaatschap van Kees afgesloten met een prachtige bos bloemen. “Kees, namens het bestuur en alle leden hartelijk dank voor alles en alle goeds in de toekomst”, aldus het Concordiabestuur.

Bron: Eilanden Nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *