Horecabedrijf De Kreek in Ouddorp tijdelijk gesloten door burgemeester

Middelharnis – De burgemeester van de gemeente Goeree-Overflakkee, mevrouw Grootenboer-Dubbelman, heeft besloten om horecabedrijf De Kreek van vrijdag 14 juni tot en met donderdag 20 juni 2019 te sluiten. Dit betekent dat De Kreek dus ook op zaterdagavond 15 juni niet open is voor publiek. Lees hieronder verder.

Reden hiervoor zijn door de politie geconstateerde overtredingen op het gebied van horeca wet- en regelgeving. De eigenaar van De Kreek neemt passende maatregelen om de overtredingen in het vervolg te voorkomen.

Handhavingsprotocol Horeca

Met het opleggen van de sluiting handelt de gemeente in lijn met het Handhavingsprotocol Horeca. In dit protocol hebben de burgemeesters van de gemeenten Goeree-Overflakkee en Voorne-Putten, in samenspraak met het Openbaar Ministerie en de politie, handhavingsafspraken gemaakt ten aanzien van de horeca.

Afspraken

Naar aanleiding van de ontstane situatie zijn er inmiddels in goed overleg afspraken gemaakt tussen de gemeente en de eigenaar van De Kreek.

De gehouden controle is een onderdeel van de horecacontroles die de gemeente onder meer in samenwerking met de politie uitvoert.

bron: Igo Nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *