Aanwezigheid GO-bus Ouddorp, Melissant en Goedereede gewijzigd

De aanwezigheid van de GO-bus in Ouddorp, Melissant en Goedereede wijzigt vanaf 16 maart 2020. In onderstaand overzicht staan de aangepaste tijden en een andere locatie in Goedereede. Met het nieuwe rooster hoopt de gemeente nóg meer inwoners in de GO-bus te helpen. Lees hieronder verder.

Wijzigingen
Iedere dinsdag van 09.00 tot 14.00 uur in Ouddorp, Weststraat
Dinsdag (oneven weken) van 14.45 tot 16.00 uur in Melissant, Plein
Dinsdag (even weken) van 14.45 tot 16.00 uur in Goedereede, Spar Doelweg

GO-bus
Met de zogenaamde GO-bus bezoeken medewerkers van het klant contactcentrum op verschillende dagen en tijden de dorpskernen op ons eiland. Dankzij de GO-bus hoeven inwoners voor bepaalde producten en diensten niet meer naar het gemeentehuis in Middelharnis te reizen.

Kijk voor meer informatie over de GO-bus op de website bij contactinformatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *