Bewegen in de buitenlucht

Mensen zijn niet gemaakt om hele dagen binnen te zitten. Dat is niet goed voor onze weerstand en humeur. Langzaam komt het openbare leven weer opgang. Ook hier in Ouddorp zien we weer meer mensen op straat. Houd rekening met elkaar, dan heeft iedereen er plezier in. De kop van Goeree-Overflakkee waar Ouddorp onder valt heeft 17 km. strand met vele strandopgangen. Loop een stukje verder dan gelijk bij de eerste beste zandkorrel die je tegenkomt, er is plaats voor heel veel mensen.

Houd ook op de vele kilometers fietspaden rekening met elkaar en fiets achter elkaar, zodat wanneer iemand sneller wil fietsen er voorbij kan, zonder dat de 1,5 meter afstand te veel in het gedrang komt.

Wandelaars houd ook rekening met fietsers en tegenliggers. Loop aan de rechter kant van de weg, door de vele kronkelweggetjes staan automobilisten voor een verassing als er ineens wandelaars aan de linker kant van de weg lopen. Dit is op veel plaatsen levensgevaarlijk.

Wanneer je eens op een ander vervoermiddel op stap wil, kijk dan eens bij De Bever Verhuur, een keur aan vervoermiddelen geschikt voor klein en groot, voor jong en oud.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *