Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Winterfair

23 november 2018 - 24 november 2018

Op vrijdag 23 en zaterdag 24 november a.s. zal voor de 6e keer een Winterfair worden gehouden in het gezellige winkelcentrum van Ouddorp. Een sfeervolle themamarkt met ongeveer 40 kramen.

Vorig jaar beviel het Sinterklaas en Piet heel goed om een groot gedeelte van de Winterfair-dag in het centrum aanwezig te zijn. Om 10.00 uur zullen zij deze feestelijk openen en daarna zullen zij de 1ekinderen helpen met hun gevulde schoen te vinden in het Ouddorpse Raad- en Polderhuis. Tot en met 24 november kunnen kinderen hier (tijdens de openingstijden van de bibliotheek) al hun “schoen zetten”. Tot 12 uur kunnen de kinderen hun gevulde schoen op komen halen.

Het belooft een leuke dag te worden met o.a. activiteiten voor de kinderen zoals springkussens, bobsleebaan en een ijsbaan.

Het culturele programma van de dag wordt verzorgd door Shantykoor “Op volle kracht” en de pietenband van Brassband Concordia.

En natuurlijk komen de Ouddorpse ondernemers naar buiten met hun speciale aanbiedingen voor de komende feestmaand. De diverse horecagelegenheden verzorgen graag de inwendige mens met erwtensoep, glühwein, warme chocolademelk en ander lekkers.

Gegevens

Begin:
23 november 2018
Einde:
24 november 2018

Locatie

Centrum van Ouddorp
Ouddorp, Nederland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *