Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Youth Event

12 januari 2020 @ 18:30 - 20:00

Youth Event met Ruben Vlot (International Justice Mission)

Youth Event is een kerkdienst die helemaal georganiseerd wordt door de jongeren van de kerk. Iedereen is van harte welkom! De spreker van deze avond zal zijn: Ruben Vlot

Ruben is al een aantal jaren betrokken bij International Justice Mission (IJM). Dit is een internationale mensenrechtenorganisatie die het recht waarborgt voor slachtoffers van slavernij, seksuele uitbuiting en andere vormen van gewelddadige onderdrukking, om op die wijze gehoor te geven aan de Bijbelse oproep tot het doen van recht. Wereldwijd gaan miljoenen mannen, vrouwen en kinderen gebukt onder een plaag van geweld. De missie van IJM houdt niet op bij het aankaarten van onrecht bij het publiek of lokale autoriteiten, maar gaat verder. IJM maakt gebruik van getrainde professionals om te infiltreren in die plekken waar onrecht hoogtij viert. In samenwerking met de plaatselijke autoriteiten worden uitgebuite slachtoffers vervolgens in onmiddellijke vrijheid gezet en zoeken we voor elk slachtoffer het juiste nazorgtraject, zodat met professionele hulp herstel van het opgelopen trauma kan plaatsvinden. Naast de bevrijding en opvang van slachtoffers zorgt IJM ervoor dat de daders worden gearresteerd en vervolgd. Dit is een onmisbare sleutel om het recht te waarborgen en vormt een belangrijk onderdeel voor de persoonlijke verwerking van de slachtoffers. IJM werkt hiervoor samen met de politie en openbaar aanklagers en biedt hen, waar mogelijk en nodig, gespecialiseerde training. IJM maakt zich ervoor hard dat rechtssystemen beter gaan functioneren, zodat de armen en onderdrukten daadwerkelijk door de wet worden beschermd.Zie www.ijmnl.org voor meer informatie en verhalen uit het veld.

De muzikale begeleiding zal worden verzorgd door de Youth Event band.

Na het Youth Event is iedereen van harte welkom in de Ontmoetingsruimte, we drinken dan gezamenlijk koffie, thee of fris en praten we na over de dienst.

Gegevens

Datum:
12 januari 2020
Tijd:
18:30 - 20:00
Evenement Categorieën:
, ,

Locatie

Doopsgezinde Gemeente Ouddorp, Dorpstienden 3, 3253 AS Ouddorp
Dorpstienden 3
Ouddorp, 3253 AS
+ Google Maps
Telefoon
+31 187 682926
Bekijk de site van Locatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *