Stranddienst Ouddorp met thema Samen onderweg

Ouddorp – Zondag 30 juni 2019, om 18:00 uur, organiseren 4 kerken samen met praiseband The Bridge en voorganger ds. Jan de Visser een ‘kerk’dienst op het strand bij de Grevelingen/Punt in Ouddorp. Organisatie: “We willen nadenken over het thema ‘Samen onderweg’. Uit Bijbelboek Handelingen 8 horen we hoe Filippus samen met de minister van financiën uit Ethiopië op weg ging, toen hij met grote vragen zat. Toen was het net als nu nog steeds; als je ‘t even niet meer weet, is er altijd wel iemand die een stukje met je ‘ samen onderweg’ wil zijn….” Lees hieronder meer en voel je welkom!

Stranddienst voor Misión Adulam Bolivia

De dienst zal vooral gevierd worden met het zingen van liederen en een overdenking over het thema: Samen onderweg. Ook zal er een collecte worden gehouden. Doel van de collecte is: Misión Adulam in Bolivia. Misión Adulam is een stichting in Bolivia, in de stad La Paz, opgezet door Fineke Janssen om hulp te bieden aan verslaafde kinderen, tieners en jongeren in drie tehuizen. Adulam betekent schuilplaats zoals in de Bijbel (1 Samuël 22: 1) waar David er een veilige plek vond. Verslaving is een bedreiging voor jongeren, in Misión Adulam krijgen ze een plek om een nieuwe start te maken. Missie: God dienen door kwalitatief goede hulp te bieden aan mensen met verslaving. Visie: Volledig herstel van verslaafde jongeren, zodat ze met een gezond zelfbeeld, gebruik makende van hun talenten, in staat zijn hun plaats in te nemen in de samenleving. Misión Adulam werkt met ondersteuning van vrienden, steun uw gebed en financiële steun zijn onmisbaar om onze jongeren te kunnen helpen. Deze vrienden, mensen als u, maken ons werk mogelijk en zijn van levensbelang voor onze organisatie. U kunt tijdens de stranddienst uw gift in de collecte-emmer doen, maar wilt u nu vast geven dan kan dit op: NL13Rabo03512 64 272 tnv DGZ Ouddorp ovv Misión Adulam / stranddienst.

Iedereen welkom
Iedereen is van harte welkom, ongeacht je afkomst, ongeacht of je wel of niet naar de kerk gaat en ongeacht welke kerk je bezoekt. De dienst begint om 18:00 uur op het strand aan de Grevelingen bij de Punt te Ouddorp. Na de dienst is er gelegenheid om onder het genot van koffie, thee of limonade met elkaar na te praten. Wilt u zitten? Neem dan zelf een (strand)stoel mee.

Weersomstandigheden

Mocht het weer onverhoopt niet meewerken en de organisatie genoodzaakt is om uit te wijken, dan zal dit zijn naar de Exoduskerk, Dorpsweg 97a in Sommelsdijk. Via de website van de kerken en op de facebookpagina www.facebook.com/stranddienst zal voor 14:00 uur kenbaar worden gemaakt of er uitgeweken moet worden naar de Exoduskerk. Bij twijfel kunt u ook bellen met de organisatie via tel. 06-51754713.

Bron IGO.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *