Kerkdiensten voor week 11

Zondag 17 maart 2020, Oculli
Vandaag is het de derde zondag in de 40 dagentijd, zondag Oculi genoemd. Oculi is Latijn voor ‘ogen’. In Psalm 25, vers 10 staat: “Mijn ogen zijn bestendig op de Heer gericht”. In deze voorbereidingstijd voor Pasen richten wij onze ogen op God, of Hij naar ons en naar zijn wereld wil omzien.

I.v.m. Corona virus zijn door de overheid alle samenkomsten waarbij meer dan 100 personen aanwezig zijn verboden. Deze maatregel treft dus ook de kerkdiensten en zijn tot minstens eind maart 2020 van kracht.

Vele kerkdiensten zijn via streaming diensten te volgen, kijk hiervoor op de website van desbetreffende kerk.
Doopsgezinde Gemeente Ouddorp
Gereformeerde Gemeente Ouddorp
• Gereformeerde Kerk Ouddorp
Hervormde Gemeente Ouddorp
Hersteld Hervormde Gemeente Ouddorp

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *