Kerkdiensten voor week 12

Zondag 22 maart 2020, Laetare

Vandaag is het de vierde zondag in de 40 dagentijd, zondag Laetare genoemd. Laetare is Latijn voor: “Verheugen” en is voor deze zondag ontleend aan Jesaja 66:10 waar staat: “Verheug u, o Jeruzalem”. We zijn nu halverwege de veertigdagentijd en we kijken al vooruit naar Pasen. De vreugde om Pasen zal in ons bidden en zingen doorklinken.

I.v.m. Corona (COVID-19) virus zijn door de overheid alle samenkomsten waarbij meerdere personen aanwezig zijn verboden. Deze maatregel treft dus ook de kerkdiensten en zijn tot minstens tot 6 april 2020 van kracht.

Vele kerkdiensten zijn via streaming diensten te volgen, kijk hiervoor op de website van desbetreffende kerk.
Doopsgezinde Gemeente Ouddorp
Gereformeerde Gemeente Ouddorp
• Gereformeerde Kerk Ouddorp
Hervormde Gemeente Ouddorp
Hersteld Hervormde Gemeente Ouddorp

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *