Kerkdiensten voor week 14

Zondag 5 april 2020, Palmzondag

Vandaag is het Palmzondag. De kerk gedenkt de intocht van Jezus in Jeruzalem, waarbij hij met palmtakken werd toegezwaaid. Het is de zesde en laatste zondag van de 40 dagentijd, volgende week vieren we het Paasfeest.
De stille week begint, de week waarin wij intens betrokken willen zijn bij het lijden van Jezus en daarin bij het lijden van mensen. Voor het laatst hangt er nu een paars antependium over de tafel en voor het laatst houden we het Gloria in. Vanaf volgende week zal het weer voluit klinken

I.v.m. Corona (COVID-19) virus zijn door de overheid alle samenkomsten waarbij meerdere personen aanwezig zijn verboden. Deze maatregel treft dus ook de kerkdiensten en zijn tot minstens tot 6 april 2020 van kracht.

Vele kerkdiensten zijn via streaming diensten te volgen, kijk hiervoor op de website van desbetreffende kerk.
Doopsgezinde Gemeente Ouddorp
Gereformeerde Gemeente Ouddorp
• Gereformeerde Kerk Ouddorp
Hervormde Gemeente Ouddorp
Hersteld Hervormde Gemeente Ouddorp

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *