Kerkdiensten voor week 13

Zondag 29 maart 2020, Judica

Vandaag is het de vijfde zondag in de 40 dagentijd, zondag Judica. Het Latijnse woord ‘judica’ betekent: “Oordeel, spreek recht”. In Psalm 43:1 staat: “Doe mij recht, o God”. Voor al het leed dat ons en deze wereld treft vragen wij God om recht te doen.

I.v.m. Corona (COVID-19) virus zijn door de overheid alle samenkomsten waarbij meerdere personen aanwezig zijn verboden. Deze maatregel treft dus ook de kerkdiensten en zijn tot minstens tot 6 april 2020 van kracht.

Vele kerkdiensten zijn via streaming diensten te volgen, kijk hiervoor op de website van desbetreffende kerk.
Doopsgezinde Gemeente Ouddorp
Gereformeerde Gemeente Ouddorp
• Gereformeerde Kerk Ouddorp
Hervormde Gemeente Ouddorp
Hersteld Hervormde Gemeente Ouddorp

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *